Een probleemloze aankoop en overdracht

We werken met Nederlandstalige advocaten en fiscalisten voor een correcte juridische begeleiding voor een probleemloze aankoop en overdracht. Dus geen verrassingen achteraf en de garantie dat uw pand vrij van schulden en lasten wordt opgeleverd.

Dankzij dit netwerk van adviseurs beschikken we over de kennis en kunde om u te adviseren ten aanzien van uw fiscale situatie in een internationaal perspectief:

Wat zijn de mogelijkheden om binnen het Spaanse fiscale regime uw financiƫle positie te optimaliseren?
Kan ik maatgesneden, discrete dienstverlening ontvangen?
Kan ik mijn vermogen in Spaans onroerend goed op fiscaal vriendelijke wijze overhevelen naar mijn erfgenamen?
Vragen die wellicht nu of in de toekomst aan de orde komen. Indien u wenst, kunnen we vrijblijvend een oriƫnterend gesprek arrangeren met een (Nederlands) advocaat of fiscaal adviseur.

We leggen in het bijzonder ons accent op de nazorg. De advisering bij afwikkeling van de aankoop en alle daaruit voorkomende behoeften worden door ons met zorg uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan:

de verzorging van alle nutsvoorzieningen
het regelen van bankzaken en aanvraag van fiscale identificatienummers
administratie en contracteren van onderhoudsdiensten, etc.
Maar we zijn ook graag behulpzaam als u bijvoorbeeld een goed restaurant wilt reserveren, een catering of wenst voor een speciale avond met vrienden of advies wilt over een bepaalde golfbaan.

We hebben bovendien een inventarisatie gemaakt van meubelleveranciers en inrichters aan de gehele kust, zelfs voor een totaalinrichting. Indien u wenst rijden we u rond en bezoeken verschillende showrooms voor een goede vergelijking, uiteraard in de stijl die u aanspreekt!

Compare

Vul hier je zoekterm in