Over EHM

Wij als ervaren professionele vastgoedonderneming zijn gericht op de nieuwbouw met kwaliteitseigenschappen, perfect gelegen in het brede gebied van Marbella. Wij verkopen liever nieuwe panden in plaats van bestaande, zodat de nieuwbouwpanden kunnen voldoen aan de laatste bouweisen zoals perfect geïsoleerd zijn (thermisch en akoestisch) en voldoen aan de huidige economische normen voor verwarming en koeling (aerotherm). Niet te vergeten de state of the art moderne keuken en apparaten en badkamerinrichting.

Tegenwoordig bestaan ​​woningen in het kwaliteitssegment van de markt uit grote woonkamers en ruime terrassen gescheiden door enorme glazen schuifdeuren van boven naar beneden zonder drempels en met optisch dezelfde tegels binnen en buiten. Vloerverwarming is een steeds vaker voorkomend kenmerk. Een breed scala aan faciliteiten, zoals een verwarmd binnenzwembad, fitness, sauna en spa, zelfs met golftrainingsruimten, enz., maken deze ontwikkelingen uniek. Speciaal voor de eerste kopers is er de mogelijkheid van het kunnen maken van de optimale keuze bij allerlaagste prijs. De markt heeft de eerste kopers beloond met een aanzienlijke premie bij de sleutellevering. Daarnaast wordt de koper meer dan ooit beschermd door de wettelijke verplichting  van een bankgarantie bij elke betaling.

Er worden tegenwoordig meer bouwvergunningen afgegeven, tweemaal zo snel vergeleken met een jaar geleden in het gebied van Marbella.  Klanten die op zoek zijn naar een nieuw pand vinden een breed scala aan nieuwe ontwikkelingen, die de meest veeleisende kopers verleiden. Enkele voorbeelden zijn goed verkochte projecten zoals One Residences en Palo Alto. Dat Marbella ook een echte speler is in het hoogste segment van de markt toont de verkoop van minstens 65 woningen met prijzen (ver) over de 4 miljoen euro het afgelopen jaar.

Residentieel toerisme blijft een van de belangrijkste economische pijlers van de regio Marbella. De komst van grote internationale bedrijven die geïnteresseerd zijn in de bouw van eersteklas hotels onderstreept dit. Ook noemenswaardig zijn de ontwikkeling van het vier Four Seasons hotel en -resort, een w gevestigde topnaam in 47 landen en een van de beste luxeketens ter wereld.

Aansluitend bij de bestaande hoogtepunten als Puente Romano, Los Flamingos, Villa Padierna en het unieke Finca Cortesin. Het Four Seasons resort in Marbella wordt het meest luxueuze residentiële project in Andalusië met een hotel met 80 kamers en 40 suites naast 3 aan het hotel grenzende villa’s en 27 appartementen. Op het totaal afgelegen perceel van 30 ha komen nog eens 170 privé villa’s, appartementen en herenhuizen met de hoogst denkbare kenmerken, allemaal van topkwaliteit in lijn met het merk. Er komen stijlvolle restaurants en aanvullende uitstekende diensten ter beschikking van de hotelgasten en residentie-eigenaren. Marbella is niet alleen een bestemming voor mooi weer, maar trekt ook klassetoerisme van over de hele wereld, voor het aanbieden van professionaliteit, kwaliteit en luxe op alle gebieden wat al zo kenmerkend is voor een lange tijd en dat het hele jaar door.

Altijd verbeteren tot het hoogst haalbare.

Compare

Vul hier je zoekterm in