Te Koop

Oakhill – luxe en zeer ruime appartementen in Marbella

176

Property ID

2

Slaapkamers

2

Badkamer

Vanaf €279,000

Omschrijving

The Oakhill ligt te midden van een prachtig natuurlandschap in de heuvels in de buurt van Marbella. Het is een privélandgoed op slechts een klein eindje rijden van de stranden, golfbanen en levendige lokale steden.

 

The Oakhill is in veel opzichten uniek en een elegante gemeenschap van luxe en ruime appartementen op het uitgestrekte terrein van wat zich echt voelt als een privélandgoed. Omring jezelf met dramatische en prachtige landschappen terwijl je de imposante Toscaans aandoende oprijlaan betreedt die naar de huizen leidt. De drukte van het moderne leven wordt een verre herinnering terwijl je je onderdompelt in een van de mooiste en rustigste delen van Zuid-Spanje.

 

De ontwikkeling van 40 aantrekkelijk ontworpen en goed ingerichte woningen is verdeeld in ruime tuinappartementen en duplex penthouses.

 

Beide zijn beschikbaar in royaal geproportioneerde opties met twee en drie slaapkamers en zorgen voor privacy, net zoals de afwerking die een stijlvolle en comfortabele woonomgeving biedt.
Alle appartementen hebben premium marmeren vloeren, moderne keukens met Siemens-apparatuur en luxe badkamers met inloopdouches. Het panoramische uitzicht vormt een aanvulling op de ruime woonruimtes en grote terrassen die zijn ontworpen volgens de klassieke Spaanse buitenlevensstijl.

 

Appartementen vanaf €279.000

Locatie

  • Land: Spanje
  • Plaats: Marbella
Open op Google Maps

Downloads

oakhill-brochure.pdf Download
oakhill-prijslijst.pdf Download

Contact

info@ehmarbella.com