Te Koop

Kwaliteitsappartementen La Cala de Mijas – Miraval

130

Property ID

2

Slaapkamers

2

Badkamer

Vanaf €245,000

Omschrijving

Wij zijn zeer verheugd u het  laatste nieuwe project aan de Costa del Sol te kunnen aanbieden, In het La Cala de Mijas gebied ten westen van Marbella,  op 20 minuten afstand van de luchthaven en Malaga stad,  genaamd : Miraval (MV)

 

Miraval biedt u een unieke gelegenheid om een modern kwaliteitsappartement te kopen gebouwd volgens de laatste  strenge bouwnormering geheel in lijn met het nieuwste Bouwbesluit. De isolatie ( thermisch en akoestisch) en verwarming voldoen ruimschoots aan deze normering en ook treft u zonnepanelen en ingebouwde geforceerde ventilatie aan.

De eerste fase van dit nieuwe project bestaat uit niet meer dan 27 appartementen met ondergrondse parkeergarages en opbergruimtes. Er komen 9 begane grond appartementen,9 appartementen op de eerste verdieping en 9 penthouses met private dakterrassen.

 

7 Units zijn er reeds verkocht .Alle appartementen hebben grote terrassen met golf en zeezicht , een zuid-orientatie en het project beschikt over attractieve subtropische tuinen met 2 zwembaden.

 

De bouwspecificatie omvat volledig ingerichte moderne kwaliteitskeukens met  verdikt silistone werkblad, airco en verwarming dmv hete lucht , grote glazen schuifpuien naar het terras van top tot bodem en ingebouwde kasten in beide  slaapkamers alles in lijn met de laatste bouwvoorschriften.

 

De prijzen starten vanaf 245.000 € voor een twee  slaapkamer, twee badkamer apartement en 275.000 € voor een drie slaapkamer , twee badkamer appartement. De prijzen zijn excl 10% BTW.

 

 

De gunstige betalingsconditie is als volgt:

– 6000  €  met 10%  btw als reserveringsbedrag

– 20%  met  btw bij het ondertekenen van het koopcontract binnen 1 maand na de reservering ( met uiteraard aftrek van het dan al betaalde reserveringsbedrag)

– 10% plus btw 6 maanden na het ondertekenen van het koopcontract.

 

 

Tegen deze betalingen zullen de wettelijke bankgaranties worden afgegeven.De laatste betaling wordt voldaan bij de oplevering voorzien voor October 2016.

 

 

 

Locatie

  • Land: Spanje
  • Plaats: La Cala de Mijas
Open op Google Maps
  • ID 130
  • Prijs Vanaf €245,000
  • Type Appartement
  • Status Te Koop
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Label Aanbod home

Downloads

miraval-brochure.pdf Download
miraval-prijslijst.pdf Download

Contact

info@ehmarbella.com