Te Koop

Villa Isaba – ten oosten van Marbella, 20 minuten van airport Malaga

106

Property ID

4

Slaapkamers

4

Badkamer

€895,000

Omschrijving

Villa op Artola Alta/golf (ten oosten van Marbella, 20 minuten van airport Malaga), 252 m2 bebouwd, kelder + 2 verdiepingen met: 4 slaapkamers en-suite, zwembad 9×4 en garage op een grondstuk van 800m2.

 

Specificaties

 

Ruwbouw/Structuur
Een beton structuur gemonteerd op de funderingen en gewapende betonplaat wordt, volgens de berekening met de gegevens van de grondstudie en het bevoegde ingenieurs bureau, ingevuld met geïsoleerd metselwerk van het type Thermoarcilla.(=zeer hoogwaardig geïsoleerde kleibaksteen voorzien van de nodige isolatie waarden en met een minimum muurdikte van 37 cm.)

 

Isolatie
De volledige villa wordt voorzien van zowel akoestische als thermische isolatie en dit volgens de laatste Europese richtlijnen. EPN-norm.

 

Buitenbezetting
De buitenbezetting is van het type ‘monocapa’ en deze is in de massa gekleurd en door de klant uit te kiezen uit het door de constructeur voorgelegde kleurenpallet.

 

Binnenbezetting/schilderwerk
De muren worden van een pleisterlaag voorzien welke schilderklaar worden afgewerkt.

De plafonds worden opgebouwd uit metal stud en voorzien van de bijpassende gipsplaten waaronder de nodige technieken zoals airco, elektra, verluchting en andere technieken worden aangebracht.

 

Vloeren en tegels
De klant heeft de keuze uit hoogwaardige marmer, tegels, parket, epoxy, volgens de vooraf vastgelegde wensen van de klant.

Ook voor de muurtegels waarvan de hoogten vooraf worden besproken.

Voor de kelder verdieping en de parkings wordt een gepolierde beton voorzien.

Standaard : Porcelanosa

 

Dak
De platte daken worden voorzien van een P.U.-isolatielaag van 18 cm dikte.

Als afwerking wordt een roofing voorzien van meerdere lagen. Voor hellende daken wordt een houten geïmpregneerde dakconstructie voorzien, al of niet zichtbaar gelaten langs de binnenzijde waartussen de nodige isolatie (20 cm roockwoll) wordt aangebracht.

Daarop worden de kleidakpannen, kleur volgens pallet van de constructeur, aangebracht.

 

Ramen en buiten deuren
Alle ramen en buitendeuren worden voorzien van veiligheids, zonnewerend en thermisch glas.

De ramen, al of niet voorzien van rolluiken, zijn thermisch onderbroken en voorzien van veiligheids sloten. Zonnewering wordt uitgevoerd volgens de plannen. Standaard : Schüco Duitsland

 

Sanitair
Alle toestellen zijn van het merk Villeroy & Boch, Philippe Stark en Schok, dit volgens de wensen van de klant die vooraf worden vastgelegd.

Het kraanwerk is van het merk Grohe.

 

Elektriciteit
De volledige elektrische installatie, eventueel Domotica, wordt uitgevoerd volgens alle geldende voorschriften . Plannen in samenspraak met de klant en van het merk Bticino. Videofoon met de nodige binnenposten en welke ook op de hoofdingang is aangesloten.


Verwarming/klimatisatie

De leefruimten worden voorzien van, een per kamer te bedienen, vloerverwarming met warmtepomp. De volledige villa wordt uitgerust met een luchtverwarming en airco koelingssysteem volgens het centrale buissysteem met warmte pompen. Alle kamers zijn afzonderlijk te bedienen.

In de living wordt een moderne openhaard voorzien. Standaard : Daikin

 

Alarm
De nodige leidingen worden voorzien voor een eventueel, later te installeren, alarmcentrale.

 

Keuken
Een volledig uitgeruste keuken volgens de wensen van de klant met toestellen van GAGGENAU en Miele worden standaard voorzien. Te wijzigen volgens de noden van de klant.

 

Algemeen
Zwembad is verwarmd en van de modernste technieken voorzien. Volledig aangelegde privé tuin volgens plan van de architect Onderhoudsdienst zal gedurende de waarborg periode zorgen voor de nodige garanties, eventueel te verlengen door de eigenaar.

Locatie

  • Land: Spanje
  • Plaats: Marbella
Open op Google Maps
  • ID 106
  • Prijs €895,000
  • Type Villa
  • Status Te Koop
  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 4

Downloads

villa-isaba.pdf Download

Contact

info@ehmarbella.com