Te Koop

Pueblo de los Monteros – Appartementen

21

Property ID

2

Slaapkamers

2

Badkamer

€275,000

Omschrijving

Lokatie Pueblo los Monteros is gelegen op enkele kilometers afstand ten oosten van Marbella, ter hoogte van het moderne hospitaal Costa del Sol ( een van de beste gezondheidscentra van Europa) in de urbanisatie genaamd : Los Altos de los Monteros in een van de meest exclusieve zones van Marbella. Een gebied met een lage verstedelijkingsgraad een perfecte integratie van gebouwen en natuur. Er is een nieuwe autoweg vanaf Malaga airport tot aan het hart van de urbanisatie met een gigantische shopping Mall ( La Canada) , vijf sterren hotels en bekende internationale scholen in de directe nabijheid . Pueblo los Monteros , omringd door 3 , 18 holes golfbanen is strategisch gelegen midden in de natuur op minder dan 10 minuten van het centum van Marbella en op enkele minuten van de beste stranden die zelfs in de zomer niet overvol zijn.


Projectomschrijving

De urbanisatie telt in totaal 505 woningen, waarvan de eerste phase er 159 omvat . Buiten het Andalusisch dorp en het Middelandse zee dorp treft men sportzones aan , een commerciele zone en Een Spa en uitgebreide fitness ruimte .Tevens beschikt men over een exclusief Club House met restaurant en een Supermarkt. Het project telt 3 tennisbanen en 4 paddle tennis banen. Atractieve zwembaden omringen de verschillende gebouwen en men vindt er ook een verwarmd binnenzwembad.

 

De gebouwen kennen de beste orientatie , van zuid oost via zuid naar zuid west en zijn geprojecteerd op een gebied ter grootte van 12 hectaren, tussen grote parken en meren . De autochtone bebossing harmonieert met de overvloedige tropische tuinen en creert een vredige en weldadige atmosfeer. Er verschijnt ook een luxe hotel voor gasten .

 

De eerste phase van Het andalusich dorp bestaat uit 14 blokken met in totaal 89 verschillende apartementen met 2 , 3 en 4 slaapkamers gelegen op een woonlaag of verdeeld over twee en drie verdiepingen met private tuinen tot 65 meter toe.

 

U vindt er al een tweeslaapkamer apartement in typische andalusische stijl met twee badkamers , volledig toegeruste kwaliteitskeuken en ruime salon voor 275.000 euro . Natuurlijk heeft u airco en heating in alle ruimtes , een alarmsysteem , en is het apartment voorbereid voor een geintegreerd Homecinema systeem .

 

Er zijn zeer ruime financieringsmogelijkheden ( tot 90 % van de taxatiewaarde ) voorhanden , u aangereikt door Bancaja habitat.

 

De eerste fase van het Mediterrane Dorp binnen Pueblo los Monteros komt september 2009 op de markt en zal bestaan uit 70 ruime apartementen verdeeld over 7 blokken met exeburante vegetatie van elkaar gescheiden. De keus zal bestaan uit 24 typen apartementen met 2 , 3 en 4 slaapkamers op een woonlaag en duplexstructuur. Zeer exclusief en luxe van uitrusting met veel licht , grote terrassen en private tuinen.

Locatie

  • Land: Spanje
  • Plaats: Marbella
Open op Google Maps
  • ID 21
  • Prijs €275,000
  • Type Appartement
  • Status Te Koop
  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2

Contact

info@ehmarbella.com