Horizon Golf: nieuw te bouwen geschakelde woningen (townhouses) met eigen lift frontline golf

To change image, hover mouse over thumbnails below

Samenvatting
 Referentie
:
153
 Prijs
:
vanaf €375,000
 Locatie
:
La Cala de Mijas
Omschrijving

Horizon Golf is de tweede residentiële ontwikkeling in La Cala Resort, in de vallei van Mijas. La Cala Resort staat bekend als een van de beste golfbaan complexen in Andalusië. Het heeft drie prachtige golfbanen, 4 -sterren hotel en spa, een eigen professioneel voetbalveld en exclusieve restaurants.
Gelegen in een unieke omgeving, tussen de heuvels en de Middellandse Zee, op slechts 20 minuten van Marbella en 30 minuten van de luchthaven van Malaga.

La Cala Resort is een exclusief complex, met drie 18 - holes golfbanen (Campo America, Campo Asia and Campo Europa), ontworpen door Cabell Robinson en geopend in 1989.
De verscheidenheid van fairways, omgeven door bergen en het platteland, bieden uitdagingen voor golfers van alle niveaus. De faciliteiten omvatten een clubhuis in mediterrane stijl met restaurant/cafetaria, tennis- en squashbanen, voetbalveld, 4-sterren hotel en exclusieve spa.


Het Horizon Golf complex heeft 55 townhouses in een van elk 3 slaapkamers , 2 badkamers en een garderobe. De urbanisatie is omheind en heeft een gemeenschappelijk zwembad en aangelegde tuinen. De woningen zijn van mediterrane architectuur, ontworpen met een eigentijdse stijl, perfect geïntegreerd in de omgeving. Alle woningen hebben een kelder, open begane grond, grote terrassen en solarium.


Prijzen vanaf €375.000

Download brochure >>

Download prijslijst >>
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials