Marques de Atalaya

-
To change image, hover mouse over thumbnails below
Samenvatting
 Referentie
:
40
 Prijs
:
€340,000
 Locatie
:
Casares
 Slaapkamers
:
2
 Badkamers
:
2
Omschrijving

Marques de Atalaya is perfect gepositioneerd op een heuvel die grenst aan de bekende Atalaya Golf en Country Club. Het uitzicht vanaf dit project is zondermeer indrukwekkend te noemen. Naar het westen heeft men uitzicht naar Gibraltar en de kuststrook van Estepona. In oostelijke richting kijkt men uit naar Marbella met perfect zeezicht naar het zuiden en naar de bergen in het noorden. Het is slechts 5 minuten naar het gastronomisch bergdorp Benahavis en slechts 2 km verwijderd van San Pedro ( Marbella).

Marques de Atalaya bestaat uit 170 apartementen en penthouses met bewaakte garageplaatsen en bergruimten met de nadruk op ruimte en kwaliteit terug te vinden in materiaalgebruik en afwerking. De talrijke pleintjes en waterpartijen en de vele afwisselende tuinlandschappen creëren de stijl van een Andalusisch dorpje. Naast de buitenzwembaden verbonden door een watrval beschikt het project verder nog over vele extra faciliteiten zoals een verwarmd binnenzwembad in een welnessruimte met sauna, jacuzzi en turks bad. Men vindt er ook een overdekte kinderspeelplaats, bar, tennisveld en green bowling baan.

Apartementen

De 2 slaapkamerappartementen hebben 2 badkamers en suite en daarnaast nog een separaat gastentoilet. De prijs kwaliteitsverhouding is uitzonderlijk te noemen .

2 slaapkamer appartementen zijn onlangs met 25% in prijs gezakt tot € 340.000.

3 slaapkamers van € 525.000 naar € 391.000


Zie voor foto’s project en woning : http://marquesdeatalaya.com/hl/photo.html
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials