Mijas - La Cala Hills

-
To change image, hover mouse over thumbnails below
Samenvatting
 Referentie
:
38
 Prijs
:
€225,000
 Locatie
:
La Cala de Mijas
 Slaapkamers
:
2
 Badkamers
:
2
Omschrijving

Het appartement "Mijas - La Cala Hills" bevindt zich in een appartementen residentie in het kustgebied van de gemeente Mijas in Andalusië, Zuid-Spanje. Het appartementen complex is uitsluitend toegankelijk via een bewaakte toegangsweg en bevindt zich op nog geen 25 km afstand van de luchthaven van Malaga en op 25 km van de beroemde badplaats Marbella. In de directe omgeving vindt u een aantal golfterreinen, waarvan Los Olivos en Los Lagos de bekendste zijn. Vanuit het appartement kijkt u uit op de Mijas golfbaan. Het appartementen complex is gemakkelijk bereikbaar vanuit het badplaatsje La Cala de Mijas en ligt aan de weg van Fuengirola naar Coin en Alhaurín.

We hebben hier onlangs een 2 slaapkamer appartement in de verkoop genomen. Het appartement beschikt over 2 badkamers, heeft uitzicht op de mooie tropische tuin, terras 80 m2, woonoppervlak 110 m2, luxe keuken. Beschikbaar eind mei 2009.

Het is een van de fraaiste apartementen wat betreft ligging ( zuid-west)  en heeft uniek  uitzicht over Santana Golf naar zee.

Prijs € 225.000.
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials