Kwaliteitsappartementen Mijas Costa Paradise Golf

To change image, hover mouse over thumbnails below

Samenvatting
 Referentie
:
173
 Prijs
:
Vanaf €375,000
 Locatie
:
Mijas Costa
 Slaapkamers
:
2
 Badkamers
:
2
Omschrijving

Unieke kans op aanschaf kwaliteitsappartementen! Het kopen op basis van regiem vereniging van eigenaars (regimen Comunidad de Propietarios).

In principe ligt het voordeel in het feit dat dat de eigenaars binnen de vereniging gezamelijk de rol van promotor / ontwikkelaar op zich nemen en daarmee de winst van de promotor eigenhandig incasseren.

Voor het gehele ten uitvoer leggen van het project is een deskundige ingehuurd die hiervoor 17% van de kosten van de promotie ontvangt. Dit in tegenstelling tot de 40% winst die een reguliere promotor zich toeeigent. Het verschil is ruim 20% dus ten faveure van de participanten in de vereniging van eigenaars.  

Het project omvat 5 blokken met een totaal van 76 appartementen te weten 74 2-slaapkamerappartementen en 2 3-slaapkamerappartementen gelegen op een hoogelegen plot van 16.900 m2 met zicht over de golf naar zee voor ieder appartement. 

 

Het plot is gelegen binnen het resort: Cerrado de Aguila met golfbaan en clubhuis, voorzien van restaurant en cafe. Het complex beschikt over tennisbanen, paddeltennis en basketbal. Het resort is gelegen op slechts 2,5km van zee en op 35 autominuten van luchthaven Malaga.

 

Download brochure >
Download prijslijst >
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials