Kwaliteitsappartementen La Cala de Mijas - Miraval

To change image, hover mouse over thumbnails below

Samenvatting
 Referentie
:
130
 Prijs
:
vanaf €245,000
 Locatie
:
La Cala de Mijas
 Slaapkamers
:
2
 Badkamers
:
2
Voorzieningen
 Zwembad
:
Ja
 Centrale verwarming
:
Ja
 Airconditioning
:
Ja
Omschrijving

Wij zijn zeer verheugd u het  laatste nieuwe project aan de Costa del Sol te kunnen aanbieden, In het La Cala de Mijas gebied ten westen van Marbella,  op 20 minuten afstand van de luchthaven en Malaga stad,  genaamd : Miraval (MV)

 

Miraval biedt u een unieke gelegenheid om een modern kwaliteitsappartement te kopen gebouwd volgens de laatste  strenge bouwnormering geheel in lijn met het nieuwste Bouwbesluit. De isolatie ( thermisch en akoestisch) en verwarming voldoen ruimschoots aan deze normering en ook treft u zonnepanelen en ingebouwde geforceerde ventilatie aan.

De eerste fase van dit nieuwe project bestaat uit niet meer dan 27 appartementen met ondergrondse parkeergarages en opbergruimtes. Er komen 9 begane grond appartementen,9 appartementen op de eerste verdieping en 9 penthouses met private dakterrassen.

 

7 Units zijn er reeds verkocht .Alle appartementen hebben grote terrassen met golf en zeezicht , een zuid-orientatie en het project beschikt over attractieve subtropische tuinen met 2 zwembaden.

 

De bouwspecificatie omvat volledig ingerichte moderne kwaliteitskeukens met  verdikt silistone werkblad, airco en verwarming dmv hete lucht , grote glazen schuifpuien naar het terras van top tot bodem en ingebouwde kasten in beide  slaapkamers alles in lijn met de laatste bouwvoorschriften.

 

De prijzen starten vanaf 245.000 € voor een twee  slaapkamer, twee badkamer apartement en 275.000 € voor een drie slaapkamer , twee badkamer appartement. De prijzen zijn excl 10% BTW.

 

De gunstige betalingsconditie is als volgt:

- 6000  €  met 10%  btw als reserveringsbedrag

- 20%  met  btw bij het ondertekenen van het koopcontract binnen 1 maand na de reservering ( met uiteraard aftrek van het dan al betaalde reserveringsbedrag)

- 10% plus btw 6 maanden na het ondertekenen van het koopcontract.

 

Tegen deze betalingen zullen de wettelijke bankgaranties worden afgegeven.De laatste betaling wordt voldaan bij de oplevering voorzien voor October 2016.

 

Om een viewing te regelen aarzel niet ons te contacteren via telefoon of email

 jan@ehmarbella.com

Tel + 34 609 53 83 53

 

Download brochure

Download prijslijst
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials