BUITENKANS: Cosmo beach

To change image, hover mouse over thumbnails below

Samenvatting
 Referentie
:
120
 Prijs
:
Vanaf €149,000
 Locatie
:
Marbella
Voorzieningen
 Zwembad
:
Ja
Omschrijving

Nieuw luxe Project, beach side nieuwe Golden Mile, excellente prijzen , direct van de promoter 40% onder de bouwkosten!

Cosmo Beach Marbella is een prachtig gelegen complex van 53 strandappartementen idyllisch gelegen aan de zuid-west kust van Marbella in Zuid-Spanje.
Deze residentiële ontwikkeling bestaat uit ruime appartementen en penthouses met een, twee of drie  slaapkamers en hebben een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en een spectaculaire uitzicht op bergketens van Marbella.

Verdeeld over 5 verdiepingen, biedt de ruime opzet een verscheidenheid aan accommodaties, variërend van penthouses met eigen toegang tot het zwembad op het dak naar de appartementen op de begane grond met een eigen tuin.

De New Golden Mile
Op gelijke afstand tussen Malaga en de luchthaven van Gibraltar International is de New Golden Mile gevestigd, in een van de populairste toeristische bestemmingen van de Costa del Sol in Zuid-Spanje.
De regio is hard op weg bekend te worden om zijn eigen stijl en exclusiviteit, enigszins gedistantieerd van de glitter en het nachtleven van Puerto Banus en de meer historische stad Estepona met zijn prachtige stranden en traditionele jachthaven.

 

Download brochure


Download investeringsgids


Download investeringsinformatie


Prijzen vanaf €149.000 !
Informatie aanvragen

EHMarbella neemt uw privacy serieus. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam (*Verplicht)
Email: (*Verplicht)

Telefoon:Vul deze code in ter
voorkoming van spam.


Bericht: (*Verplicht)

Zoek een woning
 

 

 
Specials